Dette er aftalevilkårene mellem kunden og Bogsalonen for handel via www.bogsalonen.net.

Priser
Alle priser på www.bogsalonen.net er i danske kroner og inkl. 25% moms.

Betaling
Bogsalonen modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort samt de store internationale kreditkort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Bogsalonen krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering
Du vil normalt modtage din bestilling 2-4 arbejdsdage efter, at bestillingen er modtaget.

Dette gælder dog ikke, hvis der er tale om en forudbestilling. I så fald vil du normalt modtage bogen på den udgivelsesdato, der er angivet på hjemmesiden.

For levering i Danmark betales 29,95 kr. for porto og ekspedition, uanset ordrens størrelse. Ønsker du, at pakken bliver leveret på din bopæl, er prisen dog 49,95 kr.

For levering til Færøerne, Grønland og udlandet betales en enhedspris på 120 kr., hvis ordren vejer under 2 kg. For større ordrer, kontakt Bogsalonen for leveringspris.

Returret
Hvis du fortryder dit køb, skal du meddele os det inden for 14 dage, og derefter har du yderligere 14 dage til at returnere bogen/bøgerne. Det gælder dog kun, hvis varen er i uskadt stand. Du skal selv betale returportoen. Når varen er modtaget, får du pengene retur.

Behandling af persondata
Ingen personlige oplysninger, der registreres på bogsalonen.net, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.
I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år, jf. bogføringsloven.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Som registreret hos Bogsalonen har du efter persondataloven altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig. Det får du ved at kontakte Bogsalonen. På baggrund af eventuelle indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.